menlookingridiculous.jpg

Ο Ελληνικός λαός, ως γνωστόν είναι και σοφός. Γεμάτη είναι η παράδοσή μας από παροιμίες που, αν τις αλλάζαμε λίγο ή εάν επεκτείναμε το νόημά τους, θα μπορούσαν κάλλιστα να αναφέρονται στους gay. Για να πάμε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ…
Από το Γκάζι έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα. Δε νομίζω πως έχουμε πολλά να σχολιάσουμε, η παροιμία είναι σαφής. Δείχνει με αριστουργηματικό τρόπο το διανοητικό επίπεδο των περισσοτέρων gay, αποφεύγοντας έντεχνα κλισέ του τύπου «iq ραδικιού». Γιατί, μεταξύ μας τώρα, αν κρίνω από όλα αυτά που έχω δει και έχω ακούσει, δεν τις λες και Αινστάιν τις αδερφές…
Gay δίχως κέρατο, δάσος χωρίς έλατο. Και ας γυρίσει καμία να μου πει ότι δεν έχει φάει κέρατο, να τραβήξω τα βυζιά μου να γίνουν σαν της Μπεζαντάκου. Όχι ότι οι traight δεν ρίχνουν αλλά, πως να το κάνουμε, στατιστικά ρίχνουν λιγότερο. Ξέρω πολλά σπίτια που δεν έχουν κέρατο, gay σχέση που να μην έχει δεν ξέρω καμιά.
Κάνε λούγκρα τη δουλειά σου και ξανά ‘μαι εγώ η θειά σου. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πιο σύνθετη περίπτωσις. Νομίζω ότι η παροιμία υποδηλώνει τον τσουλισμό των gay που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο ώρες ώρες. Άμα θέλουν να ψωλοψαχτούν, δεν σταματούν ούτε σε συγγένειες, ούτε σε σχέσεις ούτε πουθενά. Το «θειά» στην ανωτέρω παροιμία όμως, μπορεί να υποδηλώνει και την εν δυνάμει κουκλίτσα που κρύβει ο καθείς μέσα του, σαν ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Σκοτεινό, λοιπόν, το μήνυμα της παροιμίας.
Απ’ τη ζωή στο θάνατο είν’ ένα μονοπάτι κι από το Γκάζι στο sodade δυο βήματα και κάτι. Σαφέστατο, αποτελεί μια πραγματεία πάνω στο νόημα της ζωής και έναν οδικό χάρτη για το πως να πάει κανείς στο κλαμπίδιον. Γιατί σου λέει ότι το να πεθάνει κανείς είναι τόσο εύκολο και τόσο γρήγορο όσο χρειάζεται για να πας από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο περί ου ο λόγος κλαμπ.
Καθαρός πρωκτός xxl δεν φοβάται. Και γιατί να τα φοβηθεί, άλλωστε; Όλα μια ιδεά είναι και τα πάντα είναι ζήτημα τεχνικής και επαναλήψεων. Πάρε – πάρε πέους αβέρτα, στο τέλος ακόμα και τα 27 εκατοστά θα τα λες κανονικά.
Αγάλι αγάλι γίνεται ο str8 άντρας λούγκρα. Δοκιμασμένο και σίγουρο. Από τη στιγμή που η φύσις προέβλεψε και τα δύο φύλα να έχουν κοινές πρόδρομες μορφές των ορμονών του αντίθετου φύλου, είναι απλά θέμα εξάσκησης να αυξήσετε τα επίπεδα των ορμονών του αντίθετου φύλου στο αίμα σας. Εάν ο straight δει ότι έχετε καλύτερο κωλαράκι από τη γυναίκα του, ότι μπορεί να σας πάρει χωρίς τις γνωστές δικαιολογίες περί περιόδου, πονοκεφάλου κλπ ότι κάνετε καλύτερα τσιμπούκια από εκείνη και ότι κοινώς όποτε θέλει σας τον φορμάρει, τότε η επιτυχία της μετατροπής του είναι δεδομένη.
Ζήσε λούγκρα μου να φας τριφύλλι. Εδώ υπάρχει μια ψιλοπαρανόησις. Η παροιμία ήθελε να πει ότι θα φας κουτόχορτο, γιατί αυτή είναι η αγαπημένη σπεσιαλιτέ της πλειοψηφίας των λουγκρών. Είτε τη σερβίρουν είτε τη σερβίρονται είτε και τα δύο μαζί. Καλή σας όρεξη.
Της κακιάς ψωλής και οι τρίχες της φταίνε. Από τις πλέον ταιριαστές παροιμίες για το συνάφι, αναφερομένη σε κάθε υστέρω, κακιασμένη αδερφή, που κυκλοφορεί μονίμως με ένα συννεφάκι που βρέχει απάνω από το κεφάλι της, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και μια ωραιότατη καούκα.

About profusion

a man of respect, a man of honour.

Σχολιάστε