Ο Α και ο Β γνωρίστηκαν ένα Σαββατόβραδο σε κάποιο club της πρωτεύουσας. Ήταν από αυτό που λένε κεραυνοβόλο έρωτα και πραγματικά νόμιζες πως αυτοί οι άνθρωποι ήταν εντελώς πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ο Α δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στον Β μέχρι που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν ή να συζήσουν, πείτε το όπως θέλετε.
Όλα πήγαιναν καλά και μέρα με τη μέρα καλύτερα, ώσπου ήρθε κάποια στιγμή που ο Α άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι κακό συνέβαινε. Όχι ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του Β, δεν υπήρχε κανένα αντικειμενικό σημάδι, παρά εκείνη η αδιόρατη αίσθηση κακού που περιμένει για να εκδηλωθεί. Σιγά σιγά ο Β άρχισε να λείπει όλο και περισσότερο από το σπίτι βρίσκοντας περίεργες δικαιολογίες και ο Α, όταν εξαντλήθηκε η υπομονή του, άρχισε να τον παρακολουθεί. Αρχικά δεν βρήκε τίποτα το μεμπτό, χάρη στην υπομονή του όμως σύντομα διαπίστωσε ότι ο φίλος του έτρεχε στα club και στα πάρκα, ψάχνοντας να βρει κάθε φορά και διαφορετικό εραστή. Γκρεμίστηκαν όλα μέσα του αλλά δεν είπε τίποτα. Προσπάθησε να γίνει ακόμα πιο τρυφερός μαζί του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει όλο αυτό. Όμως δεν άλλαζε. Κάθε βράδυ ο Β έτρεχε στα πάρκα και κάθε βράδυ ο Α πήγαινε από πίσω του.
Ομηρικοί καυγάδες ξέσπασαν στο σπίτι που κάποτε ήταν τόσο ήρεμο και τόσο γεμάτο από αγάπη. Ο Β έθεσε απλά το ζήτημα. Του άρεσε αυτό που έκανε και θα συνέχιζε να το κάνει. Ο Α τον απείλησε πως θα χωρίσουν αλλά ήξερε πως ήταν κούφια η απειλή του. Δεν ήθελε να χωρίσουν. Κάθισαν και συζήτησαν πολιτισμένα αλλά και πάλι λύση δεν βρήκαν, γιατί λύση για τον Α ήταν να σταματήσει ο φίλος του να τρέχει, ενώ λύση για τον Β ήταν να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε.
Ο Α και ο Β συνεχίζουν να συζούν. Ο Β συνεχίζει να τρέχει στα πάρκα και στα σκοτεινά δωμάτια, μόνο που τώρα παίρνει μαζί του και τον Α, ο οποίος τον περιμένει να τελειώσει και μετά γυρίζουν μαζί στο σπίτι και κοιμούνται αγκαλιά, σαν να μην άλλαξε τίποτα. Μέσα του βαθιά ο Α δεν τον συγχωρεί, θέλει να τον εκδικηθεί αλλά περισσότερο τα βάζει με τον εαυτό του που δεν μπορεί να φύγει. Ο Β, όμως, εξακολουθεί να λέει ότι τον αγαπάει…

Σχολιάστε