Κούκλες, εγκαινιάζεται μια νέα σελίς εις το μπλόγκιον. Μαθήματα σημειολογίας ή τι ήθελε να πει ο ποιητής. Αύτη η σελίς είναι και δική σας καθώς ημπορείτε να ποστάρετε οτιδήποτε χρίζει διευκρινήσεως, ακολουθώντας το παράδειγμά μου. Κοινώς, βάλε την κάργια οδηγό, νας φας σκατά με το κιλό.

Σήμερις θα ασχοληθούμε με το άσμα «Αυτός που περιμένω». Βάλτε το εις το μαγνητόφωνον, λικνισθείτε και αφεθείτε εις την σημειωτικήν.

Αυτός που περιμένω δεν θα ‘ρθει απο τα αστερια. Είναι που δεν έχει γίνει ακόμα εξωγήινη επαφή. Αν έρθουν εξωγήινοι, σας βλέπω να λυσσάτε όλες.

Και θα’ν’ τα δυο του χέρια γεμάτα χώματα. Τώρα, μεταξύ μας, πιο πολλές κρέμες θα έχει στα χέρια του αυτός παρά στα μούτρα της η Ζωζώ. Η Σαπουντζάκη ντε.

Δεν θα ναι ο ιππότης, θα ‘ναι απλός στρατιώτης στα χαρακώματα. Ιππότης δεν θα είναι σίγουρα, μιας και έχει συνηθίσει να ιππεύει άλλα άτια. Στρατιώτης παίζει και να είναι. Μη δείτε παραλλαγή, ξυπνάει η Μαινάδα μέσα σας. Μόνο όταν ήταν να τη φορέσετε τα στηλώσατε.

Αυτός που περιμένω δεν θα ‘χει 7 παλάτια, μα από τα 2 του μάτια κυλάει το δάκρυ μου. Ότι δεν θα έχει 7 παλάτια, είναι σίγουρο. Μη σου πω ότι δεν θα έχει ούτε 7 ποτήρια σπίτι του. Όσο για το δάκρυ, αυτό θα το ρίξετε εσείς από το δικό σας μάτι.

Αυτός που περιμένω δεν γράφει ιστορία, δουλεύει μες στα κρύα για την αγάπη μου. Για να γράψεις ιστορία, πρέπει να ξέρεις ιστορία. Και γνώση ιστορίας δεν είναι να ξέρεις απ’ έξω σε ποιό τεύχος του τάδε πουστροπεριοδικού έδινε 7 συμβουλές για να τον κάνεις να σπαρταράει στο κρεβάτι. Σίγουρα, βέβαια, θα δουλεύει μέσα στα κρύα. Ξέρεις τι κρύο κάνει τα βράδια στα πάρκα που θα πηγαίνει να ψωνιστεί; Εγώ δεν ξέρω, εξ ακοής μόνο…

(Σας συμβουλεύω να διαβάσετε το άρθρον υπό τους ήχους της Missy Elliot «all ‘n’ my grill. Και έχετε και μερικές παστίλιες μαζί για την πικρίλα…)

Ένα σχόλιο »

  1. Ο/Η apos λέει:

    Εξαιρετικό αγαπητέ. Σε βρίσκω σε φόρμα, αν και θα κάνεις πολλούς εχθρούς εδώ μέσα, χε χε. Προτείνω εγώ ο ταπεινός την επόμενη φορά να πιάσεις στην πένα σου το σούπερ τραγούδι «Μεγάλη Στιγμή» της Mpessys Argyrakis (γράφω λατινικά γιατί κάνει διεθνή καριέρα). Εφιστώ την προσοχή στην προφορά του ‘s’ αλά Μπέσσυ.

  2. Ο/Η Δηιάνειρα λέει:

    χαχαχα..καλό 🙂

Σχολιάστε