Κάνοντας μια πλοήγηση στα λεγόμενα «σχετικά» sites (μία κατ’ ευφημισμόν απόδοση των gay sites), πέφτεις πάνω σε προφίλ τα οποία διακηρρύσουν πως ο τύπος είναι «εκτός gay κυκλωμάτων». Κάποια άλλα προφίλ όχι απλά κάνουν την παραπάνω διακήρυξη αλλά επίσης, σχεδόν με τρόμο στο βλέμμα και με τρεμάμενα χέρια την ώρα που το γράφουν, σε προτρέπουν να είσαι κι εσύ το ίδιο, διαφορετικά ούτε που να τους τον δεις. Τι εννοούν άραγε τα προαναφερόμενα παλικάρια όταν ζητούν – απαιτούν να είσαι εκτός των γκέι κυκλωμάτων; Μα προφανώς να μην έχεις γκέι παρέες και να μην πηγαίνεις σε γκέι μπαράκια.Ακόμα καλύτερα, να μην » ξέρει κανείς για σένα». Μωρέ τι μας λες.
Καταρχήν και μόνο που μπαίνουμε στα «σχετικά» (μη χέσω τον κατ’ ευφημισμόν σας) sites, αυτόματα θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως εμπλεκόμαστε με ένα γκέι κύκλωμα. Δεύτερον και με το να τρέχεις στις παραλίες, στις ερημιές, στο Ζάππειο και στα ξένα τα σπίτια για να βγάλεις τα μάτια σου και αυτό γκέι κύκλωμα το λες. Επιπρόσθετα και μόνο η μυδρίαση που σου προκαλεί ένας αντρικός κώλος και αυτό νοοτροπία του ίδιου κυκλώματος είναι – δεν είναι;
Δεν ξέρω πως φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε τον gay μη gay ή μάλλον να τον θέλουμε gay εκεί που μας συμφέρει (στο σεξ προφανώς) και μη gay εκεί που επίσης μας συμφέρει. Διότι, άντε σου λέω και πηγαίνει σε γκέι μπαράκια. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να τον αποκλείσουμε από την πιθανότητα να γίνει εραστής ή φίλος μας; Άντε και ξέρουν για αυτόν μερικοί άνθρωποι. Και τι να λέει; Ότι εάν κάνουμε παρέα μαζί του ή εάν έχουμε σχέση χωρίς να το ξεφωνίζουμε, οι άλλοι θα νομίζουν ότι είμαστε γκέι κι εμείς; Τι πρέπει να κάνει ένας γκέι, να είναι κλεισμένος σπίτι του, χωρίς κοινωνικές επαφές, εκτός και αν αυτές είναι straight και χωρίς να το ξέρει κανείς;
Δε νομίζω ότι δικαιούται κανείς από εμάς να μιλάει για τη μη αποδοχή της κοινωνίας τη στιγμή που με κάτι τέτοιες μαλακίες δείχνουμε ολοφάνερα ότι εμείς οι ίδιοι δεν αποδεχόμαστε τους εαυτούς και τους ομοίους μας. Και, υπ’ όψην, όλα αυτά σας τα λέει κάποιος που δεν πηγαίνει σε γκέι μπαρ όχι γιατί φοβάται αλλά γιατί δεν του αρέσει και πολύ αυτή η διασκέδαση. Που δεν το έχει κάνει βούκινο επειδή δε γουστάρει να είναι αυτό για τον οποίο οι άλλοι θα τον ξεχωρίζουν και γιατί ποτέ δεν πίστεψε πως οι σχέσεις (ομόφυλες και μη) θα πρέπει να διαφημίζονται και που έχει πολύ λίγους γκέι φίλους όχι από το φόβο μην τον στοχοποιήσουν αλλά διότι βρήκε λίγους υγιείς γκέι για να τακιμιάσει.
Μη φοβάστε, λοιπόν. Δεν πρόκειται να σας χτυπήσει κανένα «γκέι ρεύμα». Ας μάθουμε λίγο να αγαπάμε τους ομοίους μας με τους οποίους είτε μας αρέσει είτε όχι, αποτελούμε μέρη του ίδιου κυκλώματος…

About profusion

a man of respect, a man of honour.

Ένα σχόλιο »

  1. Ο/Η mahler76 λέει:

    η υστερία με τα γκέι κυκλώματα όσο και με την αρρενωπότητα, αντρας 100% και απαιτώ το ίδιο και από εσένα, όχι κουνιστές κλπ κλπ, είναι αφενός η μέγιστη ήττα του αδερφάτου που για να νοιώσει αποδεκτό απο την κοινωνία θεωρεί απαραίτητο το να μην αδερφίζει, ότι κι αν αυτό σημαίνει για τον καθένα κοινώς να μην φαίνεται. Αφετέρου, αποτελεί και μια έμμεση παραδοχή του τι θέλει το 90% των ομοφυλόφιλων ανδρών αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί. Να τον φάει από πίσω. Έτσι όλοι απαιτούν τον πλέον αρρενωπό άνδρα, κλασσική η φράση «ανταλλάσσουμε τηλέφωνο να ακούσω αν έχεις αντρική φωνή», καθώς έτσι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αυτός τόπ γαμιάς.

    Υ.Γ: Εσείς οι άντρες στο μυαλό και το σώμα που γαμάτε μόνο μάγκες και αντράκια και αν θέλατε γυναίκα θα πηδούσατε γκόμενες, χαλαρώστε λίγο, διότι αν σας σηκωνόταν με το μουνάκι δεν θα ήσασταν στα πουστροσάιτ.

  2. Ο/Η profusion λέει:

    πωπω τσαντιλαααα…γουσταρω ομως!! καλημερα Μαλερ!

  3. Ο/Η mahler76 λέει:

    μα έχει καταντήσει αηδία αυτό το άντρας 100% εκτός κυκλωμάτων.

  4. Ο/Η profusion λέει:

    ναι αλλα η Χρυσπα το ειχε κανει σουξε τοτε…και κατι μου λεει πως θα ηταν φοβερα μεγαλυτερο σουξε μεταξυ των γκέι, οπως το ρεπερτοριο της Lady Gaga ενα πραμα 😛

  5. Ο/Η ασωτος λέει:

    ειν αστειο οντως να εχεις προφιλ στο καθε κωλοσαητ και να λες εκτος γκεη κυκλωματων
    ελεος παλικαρια, ειστε ηδη μελος του μεγαλυτερου γκεη κυκλωματος δε ξερω αλλα κυκλοθ σιγουρα αφου το 90% γυριζουν γυρω-γυρω και δεν μπορουν να βρουν την «εξοδο»
    οσον αφορα την αρρενωποτητα ειναι θεμα προσωπικο, κι εγω δεν ελκομαι απο θηλυπρεπεις
    τι να κανω? πυροβοληστε με! δε καυλωνω αλλα οι φιλοι μου δεν ειναι και παντα αυτο που λεμε αντρακλαδες χαχα!
    δεν εχω θεμα με τα γκεη μπαρ παρα μονο με την αισθητικη τους, πας σε τοσα στρεηταδικα και εχουν καλυτερη αισθητικη και μουσικη , ας πουμε η μουσικη δεν ειναι μονο αννα βισση, γκαγκα μαντονα και λοοιπες «θεες»
    τα γκεη μπαρ που ξερω γω επισης ειναι μιζερα δε κερνανε ποτε και εχουν επαναπαυτει στο σταθερο κοινο τους.
    παω ομως καμια φορα χωρις να χω θεμα
    γιατι μηπως οι στρεητ δ επανε στα δικα τους

  6. Ο/Η profusion λέει:

    φιλε μου ασωτε, συμφωνω μαζι σου απολυτα…

  7. Ο/Η Gamaei kai Dernei λέει:

    Εγώ λέω ότι ξεχάσαμε το εξής ένα βασικό….Να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, την σεξουαλικότητα μας και τα θέλω μας. Και για όλους αυτούς που θέτου ζητήματα στα οποία αναφέρεσε νομίζω πως καλό θα ήταν να αποφασίσουν πρώτα τι θελουν οι ίδιοι και να το αποδεχτούν και μετά να βάζουν όρους.

    Καλησπέρα prof!

  8. Ο/Η λολ λέει:

    μαλερ, εισαι μεγάλος φασίστας, συγχαρητήρια.

  9. Ο/Η profusion λέει:

    καλησπερα αγαπητε που γαμας και δερνεις! η αποδοχη του εαυτου ειναι ενα τεραστιο ζητημα πραγματικα και οχι μονο στους γκέι χώρους.
    Λολ γιατι ειναι φασιστας ο μαλερ μας;

  10. Ο/Η λολ λέει:

    ε δεν είναι? ειναι!
    Πρέπει ντε και καλά να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα και να είναι ίδιοι?
    Και στη τελική γιατί σας κόφτει αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν: άντρες εκτός κυκλωμάτων, αρρενωπούς και όλαυτά. Γούστο τους – καπέλο τους. Δεν σας αφορά!

Σχολιάστε