frozen-teardropsΚάτι έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό τον κολλητό μου και θέλει να με ζευγαρώσει. Δεν μπορεί, λέει, να με βλέπει μόνο μου, εγώ όμως μπορώ μια χαρά αλλά από την άλλη δεν θέλω να του χαλάω το χατήρι, για αυτό και δέχτηκα να μου κάνει μερικά μαθήματα προσέγγισης των ανθρώπων, μιας και λέει πως αυτός είναι ο τομέας στον οποίο υστερώ. Τελικά η διαδικασία, εκτός του ότι με βοήθησε να καταλάβω μερικά πράγματα, αποδείχτηκε πως έχει και πλάκα.

Φίλος. Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα είναι κι εκείνο της προσέγγισης, το πως δηλαδή πλησιάζουμε τον άλλο και πως δεχόμαστε το δικό του πλησίασμα.
Profusion. Εγώ συνήθως με το που τους βλέπω κιόλας, θέλω να τους φάω τον καρίτζαφλο.
Φίλος. Ναι, το ξέρω, το έχω δει. Βασικά δε βγάζεις επιθετικότητα αλλά μια παγωμάρα άλλο πράγμα, ίδιος Βρετανός κι εσύ.
Profusion. Εμ τυχαία νομίζεις το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το frozen;
Φίλος. Δηλαδή, όταν σε πλησιάζει ένας άνθρωπος, τι σκέψεις κάνεις;
Profusion. Ότι θα έρθει, θα μου πει τη μαλακία του και θα φύγει, εκτός και του αρέσω βέβαια αλλά και πάλι θα με θέλει μόνο για γκαμίς.
Φίλος. Ναι αλλά κι αυτό δε βλάπτει, μην κοιτάς εσύ που το ‘χεις βγάλει από τη ζωή σου εδώ και τόσους μήνες.
Profusion. Είναι, βλέπεις, που ξέρω καλά ότι μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη σχέση χωρίς απαραίτητα να φασκελώνεις το ταβάνι με τις πατούσες. Ξέρεις, ο «κλάδος» μας δεν μπορεί να καταλάβει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον άλλο χωρίς να είναι τσίτσιδος ή «μπουκωμένος».
Φίλος. Καλά, ο «κλάδος» σας μόνο το σεξ σκέφτεται δηλαδή;
Profusion. Όχι καλέ, σκέφτεται και τα προκαταρκτικά. Για να μη σου πω μάλιστα πως είναι ένας ιδιαίτερα θρησκευόμενος κλάδος.
Φίλος. Αλήθεια; Χριστιανοί κυρίως ή άλλο θρήσκευμα;
Profusion. Όχι, σε δουλεύω. Θα έλεγα πως περισσότερο μοιάζουν με τους ιεχωβάδες. Και οι δύο περιμένουν το Θεό αν και για άλλους λόγους ο καθένας. Αν δεν είσαι Θεός ή ημίθεος στην ξεφτίλα, προκοπή και χαϊρι δεν βλέπεις στο συνάφι μας.
Φίλος. Και ποιός ορίζει δηλαδή τα standards του Θεού;
Profusion. Κοίτα, όπως στον κόσμο υπάρχουν ένα σωρό Γραφές, έτσι και στον κλάδο υπάρχουν μερικά εκατομμύρια διαφορετικές απόψεις για το πως πρέπει να είσαι για να σε πουν Θεό και να έχεις σουξέ. Καταλαβαίνεις πως οι πιθανότητες να έχεις κάτι Θεϊκο πάνω σου, λοιπόν, είναι μια στα μερικά εκατομμύρια, για αυτό και συνήθως μένεις μπακούρι.
Φίλος. Καλά, δεν συμβιβάζονται δηλαδή με κάτι λιγότερο από Θεό;
Profusion. Τι λες καλέ, για μαλακισμένες τις έχεις; Εσύ δηλαδή αν σου πρόσφεραν μια θέση με λιγότερα από όσα παίρνεις, θα τη δεχόσουν; Δεν θα τη δεχόσουν. Αυτοί λοιπόν γιατί να δεχτούν;
Φίλος. Ναι αλλά αυτό προϋποθέτει να την έχει κανείς αυτή την καλή θέση. Αν είσαι στην ανεργία δέχεσαι σχεδόν το οτιδήποτε. Αυτοί την έχουν;
Profusion. Αν την είχαν θα ήταν κι ευτυχισμένοι, σου μοιάζουν να είναι; Είναι, παιδί μου, λες και ανοίγεις ένα μαγαζί, θέλεις να το κάνεις όσο πιο σικ και μουράτο γίνεται, για αυτό με τον τρόπο σου αποκλείεις όλους τους πελάτες που θεωρείς χαμηλότερου επιπέδου από εσένα. Και, ως γνωστόν, η αδερφή όλες τις άλλες τις βλέπει αδερφές ενώ τον εαυτό της τον βλέπει ως εξαγωγέα τεστοστερόνης στο εξωτερικό, άσχετα από τη γόβα που φοράει κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.
Φίλος. Χμ αρχίζω να καταλαβαίνω. Με άλλα λόγια οι περισσότεροι είναι μόνοι αλλά περιμένουν το Θεό να κατέβει και δεν συμβιβάζονται καν με έναν Άγγελο.
Profusion. Ξέρεις πόσους Αγγέλους ανάμεσά τους έχω δει να είναι μόνοι, κόντρα σε κάθε λογική; Διότι για να είσαι Θεός ή Άγγελος, πρέπει να το υποστηρίζεις κιόλας. δεν φτάνει η εξωτερική εμφάνιση -την οποία έχουν εκ των ουκ άνευ- πρέπει να είσαι τέλειος σε κάθε τομέα. Ο «Άγγελος» για αυτούς ορίζεται ως ένα άτομο απίστευτης ομορφιάς, σχηματισμένων κοιλιακών, μυθικός ως προς το μέγεθος του εργαλείου του, εκτός κυκλωμάτων και να σε βάζει κάτω και να βελάζεις τρομάζοντας όλες τις υπόλοιπες προβατίνες που σε ακούνε σε ακτίνα από το Γκάζι μέχρι την Καραγιώργη Σερβίας.
Φίλος. Και πως μπορεί να ξέρει αν είσαι τόσο καλός στο κρεβάτι;
Profusion. Γυρίζουμε λοιπόν σε αυτό που λέγαμε πριν για το σεξ. Απαραίτητα θα σε δοκιμάσει. Πως πάμε στο ζαχαροπλαστείο, λέμε «είναι ωραία αυτά τα κουρκουμπίνια;¨», μας δίνει ένα να φάμε ο υπάλληλος και αν μας αρέσει παίρνουμε ένα κιλό; Ε, κάπως έτσι. Επειδή βέβαια οι αδερφές είναι και κουτοπόνηρες, γυρνάνε από ζαχαροπλαστείο σε πατισερί και δοκιμάζουν αβέρτα. Έτσι και την όρεξή τους ικανοποιούν και δεν πληρώνουν φράγκο.
Φίλος. Μάλιστα… και αυτό με τα κυκλώματα τι ακριβώς είναι;
Profusion. Να σου πω αμέσως. Μπορεί να θέλει να τις αλλάζεις τα φώτα και τα πετρέλαια (καταλαβαίνεις τι θέλω να πω) αλλά δεν θέλει να ανήκεις σε σωματείο ηλεκτρολόγων.
Φίλος. Δεν σε καταλαβαίνω…
Profusion. Δεν μου κάνει εντύπωση. Παιδί μου, εννοεί πως δεν θέλει να πηγαίνεις σε gay μαγαζιά, να μπαίνεις σε gay sites και να έχεις gay φίλους για να μη σε λένε gay.
Φίλος. Αφού είναι gay, πως να τους λένε δηλαδή;
Profusion. Δεν ξέρω. Για ένα image ζούμε όμως, μην ξεχνάς. Σημασία δεν έχει να βλέπεις τον μπεταζτή στο γιαπί απέναντι και να ξερογλύφεσαι, σημασία έχει να μη δέχεσαι πως θα ήθελες να σου δώσει κωλοσκάμπιλα με το μυστρί. Και μάλιστα να μην το δέχεσαι ούτε καν στον εαυτό σου ίσως.
Φίλος. Δεν είναι κάπως αντιφατικό αυτό;
Profusion. Όχι καλέ, τι λες τώρα. Άκου εκεί αντιφατικό. Δεν έχεις ακούσει το «βαράτε με κι ας κλαίω»; Όλα αυτά, να ξέρεις, υποδηλώνουν ότι μπορεί να το παίζουν ακτιβίστριες που ντύνονται σαν καρνάβαλοι στα parade δήθεν περηφάνειας αλλά στην ουσία δεν αποδέχονται τον ίδιο τους τον εαυτό.
Φίλος. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, όμως. Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό.
Profusion. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε διότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο το εάν όλοι αυτοί επιλέγουν να κάνουν τραμπολίνο πάνω σε ομόφυλούς τους όσο το εάν μπορούν, μέσα από αυτή τους την επιλογή να παράξουν ομορφιά και ισορροπία και να διακατέχονται από αγάπη.
Φίλος. Χμ είσαι εσύ τώρα που μιλάς για ακτιβισμό, όμως.
Profusion. Ναι, διότι ο ακτιβισμός δεν είναι κακό πράγμα αλλά και δεν εξαντλείται στη γόβα και στα φτερά που θα βάλεις για να βροντοφωνάξεις ότι έχεις κι εσύ δικαιώματα.
Φίλος. Τότε δεν ξέρω αν πρέπει πιο πολύ να μάθουμε σε σένα να είσαι κοινωνικός και να προσεγγίζεις τον κόσμο ή αν πρέπει να γίνει κάτι άλλο.
Profusion. Κάτι άλλο πρέπει να γίνει και θα γίνει. Όμως δεν θα έβλαπτε και το να με μάθεις να γίνω πιο κοινωνικός. Που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να κατέβει κανένας Θεός και για μένα. Έτσι δεν λένε οι Γραφές;

Advertisements

About profusion

a man of respect, a man of honour.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s