Μιας και το αγαπημένο μας wordpress μας δίνει τη δυνατότητα δημοσκοπήσεων, ας παίξουμε με το καινούριο μας παιχνίδι μέχρι να το βαρεθούμε κι αυτό. Η σημερινή μας ερώτησις είναι απλουστάτη και σκοπό έχει να αναδείξει τον πιο hot κλάδο. Μη λυσσιάξετε και αρχίσετε να λέτε ότι άφησα απέξω τον ένα και τον άλλο. Ενδεικτικά επαγγέλματα έβαλα έτσι για να ζεσταθούμε. Γιατί στη συνέχεια και από εδώ και πέρα, θα στηρίζουμε ολόκληρο αρθράκι στα αποτελέσματα των polls, που ‘χουν και τόση πέραση στη χώρα μας άλλωστε, οπότε δείτε το και ως μια ευκαιρία να μου υποδεικνύετε το περιεχόμενο του άρθρου που ΕΣΕΙΣ θα θέλατε να γράψω και να είστε σίγουροι ότι θα το ανοίξω το βρωμόστομά μου για τα καλά.
Υπόψην, δεχόμαστε απαντήσεις και από κορασσίδες αναγνώστριες, καθότι εμείς δεν είμεθα ρατσιστές αλλά σαφώς και οι απαντήσεις των αδερφών θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
Άντε, ελάτε τώρα να παίξουμε λίγο κι όποτε μας τη βιδώσει ξανασοβαρευόμαστε. Θα σας ετοιμάσω εγώ μερικά καλά χειμωνιάτικα κείμενα να ζεσταινόσαστε αγκαλιά με το αμόρε σας κι εκείνο με το δικό του αμόρε που σας το κρύβει για να μη συφιλιαστείτε, που κι εκείνο είπε στη γυναίκα του ότι πάει σε επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη αν και της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά εντούτοις τηλεφώνησε στον τρίτο της ξάδερφο να ρίξουν ένα κι έτσι θα είσαστε όοολοι ευτυχισμένοι…

Advertisements

About profusion

a man of respect, a man of honour.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s