Κούφια Γη. Άλλο φρούτο κι αυτό. Η Γη μας σου λέει δεεεν είναι συμπαγής, όοοοχι αλλά είναι κούφια και μέσα στις τεράστιες κουφάλες της ζουν κάτι κακιασμένες φυλές από τη μία και κάτι αγαθοβιόλες από την άλλη. Τις πρώτες τις λένε Δέρος και τις άλλες Βριλ αλλά δεν κάθονται στα αβγά τους και να μας αφήσουν ήσυχους αλλά κάνουν διάφορα πράγματα στην επιφάνεια. Το κακό ΚΑΙ με αυτή τη θεωρία είναι πως, όπως ακριβώς με την κούφια κλανιά που κοιτάζεις με καχυποψία γύρω σου να δεις ποιός την αμόλησε και έκανε το παγώνι, έτσι και την κούφια γη όλοι λένε πως κάποιος την έχει δει αλλά δεν βρίσκεις κανέναν εν ζωή να στο επιβεβαιώσει.
Τα «νέα παιδιά». Αν νομίζατε πως μόνο οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τα κινητά βγάζουν καινούρια μοντέλα τότε είστε κατάπτυστες και φτου σας αμόρφωτες που δεν ξέρετε ότι ανάμεσά μας κυκλοφορούν τα νέα παιδιά! Αυτά, έτσι για να μαθαίνετε, είναι παιδιά Θεών και έχουν πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μη σας πω και υπερδυνάμεις και μερικοί πολύ κακοί άνθρωποι τα κυνηγάνε για να τα βρουν! Ναι, σας λέω, μιλάμε για πολύ μεγάλο σκάνδαλο. Μερικά άλλα παιδάκια έχουν μέσα τους ψυχή ξωτικού και άλλων πλασμάτων, όπως είδα με καμάρι να διαβεβαιώνει μια μητέρα σε ένα site. Που το ήξερε; Καλέ της το είπε η κόρη της, που εγκυρότερη πηγή δεν υπάρχει. Εμένα πάντως αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, θα την πήγαινα βόλτα σε ένα ωραίο σπίτι, όπου υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί κύριοι και κυρίες με άσπρα ρούχα. Κατά Χαϊδάρι μεριά πέφτει, θαρρώ.
Δαιμόνια – γαμίκουλες. Είναι μερικές γκόμενες (πέστες και μούντζες), που έχουν ξεπεράσει τόσο πολύ τα ανθρώπινα μέτρα του ξέκωλου που πλέον ξεμπουρδελεύονται στο αιθερικό και στο αστρικό πεδίο. Με άλλα λόγια, γίνονται succubus, δηλαδή δαιμόνια – φτηνοπούτανα, που πάνε τις νύχτες και καραξεσκίζονται με κοιμισμένα τεκνά. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, εκείνοι γίνονται incubus και πάνε τις νύχτες σε γυναίκες και τους τον ακουμπάνε. Όπως διάβαζα μάλιστα, μια κοπελίτσα προσφάτως αποκάλυψε πως έχει πάει με incubus και χαρακτήρισε την επαφή της ως «Το Τέλειο». Κοινώς, εβατεύθη αγρίως υπό του αοράτου εραστού και βέλαζε ωσάν κατσίκα από του οργασμού, ώστε ηκούσθη εις όλα τα Δερβενοχώρια και αι λοιπαί προβατίναι εξελυσσίαξαν διότι εκείναι είναι ψυχραί και παγομούναι σαν την Τουραντό του Πουτσίνεος. Διότι είχε δίκιο η γραία εις τα Παρατράγουδα που αναπολούσε τον Βάγκνερ και τον Πουτσίνι. Εις τοιαύτας περιπτώσεις, εις Πουτσί-νι θα εβοήθη, διότι ως παρατηρείτε, τα θήλεα εις την χώραν τούτην ή θα έχωσιν ποιήσει το μουνίον τους ωσάν δυο χούφτας μεγάλο εκ του πεοχτυπήματος ή θα έχωσιν τοιαύτας αγαμίας ώστε θα βλέπωσιν ψωλάς παντού.
Φενγκ Σούι. Το πως μου σπάει τα νεύρα, δεν περιγράφεται. Διότι κατήλθε η κάθε καραβλαχάρα από τας κορυφάς των όρεων εις τας Αθήνας και, ενώ είδε κι έπαθε να αποβάλει τις κουρελούδες, τις βελέντζες και τα ντιβανομπάουλα από την αισθητική της οικίας της, αίφνης μετά από αυτό μου μαθε και το Φενγκ Σούι. Γίνανε υστερικές με αυτό, μη και βάλεις τη γλάστρα εδώ, μη και έχεις το κρεβάτι σου έτσι, διότι πάει να μπει η καλή ενέργεια μέσα, σκοντάφτει πάνω στη μπουκαμβίλια που έχεις στο παράθυρο και γυρίζει πίσω κλαμμένη από το καρούμπαλο και μένεις εσύ με την κακιά ενέργεια στο χέρι. Είναι τόσο αποτελεσματική μέθοδος σου λέει που στην Ιαπωνία όταν τους λες τη λέξη «πρόβλημα» (στη γλώσσα τους βεβαίως βεβαίως), σε κοιτάνε σαν το μαλάκα. Δεν γνωρίζουν παιδί μου τι πάει να πει «πρόβλημα», διότι όλα τα λύνει το Φενγκ Σούι. Πάντως, αν κρίνω από κάτι ταινιούλες που έχω δει, σκατά αποδίδει το Φενγκ. Όλο μες στα φαντάσματα και στα στοιχειωμένα σπίτια είναι εκεί πέρα. Μήπως αν τους έδινα μια κουρελού της γιαγιάς μου λυνόταν το πρόβλημα;
Μάγισσες – παγανίστριες. Μαζεύονται μερικές καρακαηδόνες, ντυμένες με παρτάλια, μακριά μαλλιά και ύφος μες στην τρελή χαρά και πάνε λένε να βιώσουν την «ενέργεια» της γης και του σύμπαντος. Αρχίζουν στην αρχή και μένουν κάγκελο σαν να είδαν το νέο βιντεοκλίπ του Φλωρινιώτη, μετά κοπανιούνται και κωλοχτυπιούνται σαν την ψωλαρπάχτρα αδερφή που ξεσκίζεται στο rodeo πάνω σε τυχάρπαστο τεκνό και στο τέλος σκάνε κάτι χαμόγελα να σαν τον Τσίπρα μόλις βλέπει φωτογράφους. Βιώσανε την «ενέργεια» βλέπετε οι κυρίες αλλά το περίεργο πράγμα με αυτές, όπως και με τις περισσότερες που ασχολούνται με μεταφυσικά ζητήματα, είναι το ότι την ενέργεια αυτή, όπως και κάθε άλλη μεταφυσική έκφανση, την περνάνε απαραιτήτως από ανάμεσα στα σκέλια τους. Ναι σας λέω, σώνει και καλά να δώσουν σεξουαλική διάσταση στο οτιδήποτε, την όποια «ενέργεια» θα την περάσουν ντε και καλά από εκεί. Αυτό πια δεν είναι μουνί. Το δορυφορικό πιάτο του ΟΤΕ στα Γεράνεια Όρη είναι.
Φυσικά δεν εξαντλήσαμε όλες τις κατηγορίες. Υπάρχουν πολλοί παλαβοί και παλαβιάρες στο χώρο της μεταφυσικής, να ‘χετε μέρες να σας τα λέω και να μην τελειώνουν. Θα σας τα λέω όμως με το ρέγουλο, θα είμαι εδώ για να σχολιάζω και να ξεμπροστιάζω όλες αυτές τις ψωλέτες που λυμαίνονται χώρους κατά τα άλλα σοβαρούς…

Advertisements

About profusion

a man of respect, a man of honour.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s