Δεν ξέρω πως μου ήρθε η παράφρασις του γνωστού σουξέ «μια αγάπη για το καλοκαίρι» σε «μια αράπη για το καλοκαίρι». Θα μπορούσε κανείς κουτοπόνηρος να σκεφτεί πως ο profusion έχει απωθημένο να πάει με αράπη αλλά δεν είναι έτσι, διότι ποτέ αυτοί δεν αποτέλεσαν target group για μένα. Παρ’ όλα αυτά είναι μια θαυμαστή φυλή διότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν σώματα που ούτε με εκατό χρόνια καθημερινού κωλοχτυπήματος στα γυμναστήρια δεν θα κατορθώναμε να φτιάξουμε. Επίσης πολλά λέγονται για τα προσόντα τους τα οποία κυμαίνονται από extra large στην ξεφτίλα έως τερατώδη στην (για μερικούς) καλύτερη περίπτωση. Σε ό,τι αφορά στην πορνοφιλολογία, σύμφωνα με εκατοντάδες σχετικά βίντεο που έχω παρακολουθήσει για επιστημονικούς σκοπούς [sic], όποτε παίζουν σε πορνό γίνεται του καραξεσκίσματος είτε κάνουν τους ενεργητικούς είτε τους παθητικούς.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά. Επειδή φαίνεται πως αυτοί οι άνθρωποι ό,τι έχουν το έχουν σε τερατώδες, μπορείτε να πετύχετε και μερικούς τόσο χοντρούς όσο δεν φαντάζεστε και μαζί με το ύψος τους, που συνήθως είναι πολύ πάνω από 1,80, θα μπορούσατε με κάθε ευκολία να τους αποκαλέσετε βουνό. Είχαν πάρει μια φορά έναν τέτοιο τα μάτια μου που μπροστά του ο Timbaland έμοιαζε με κακορίζικο αλβανάκι με αβιταμίνωση. Το μόνο που μπορεί να με ξενερώσει απίστευτα είναι να είναι κανείς μαύρος και πολύ θηλυπρεπής. Πως να το κάνουμε, είναι σαν να πηγαίνει χαμένη η τεστοστερόνη της φυλής τους, διότι αυτές οι αδερφές συνήθως φοράνε κάτι παρτάλια απιστεύτου, που μπροστά τους η Έφη Θώδη μοιάζει με ιέρεια της υψηλής ραπτικής.
Ευτυχώς βέβαια, το πιο συνηθισμένο είναι να πετύχετε εκείνους της πρώτης κατηγορίας, τους ψηλούς με τα μούσκουλα και τους κοιλιακούς. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι μπορεί η αδερφή να μην παρακολουθεί ποδόσφαιρο, το NBA όμως δεν το χάνει με τίποτα. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση αδερφή να αφήσει blackman με cd στην καφετέρια να περάσει χωρίς να τον σταματήσει. Κι επειδή είναι και παμπόνηρη, όμως, σου λέει «δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω, βέβαια, αλλά κάτσε να τον ρωτήσω μήπως έχει το τάδε cd.» Η ερώτηση ενέχει δόλο, βέβαια, διότι η επιλογή είναι προσεκτικά διαλεγμένη έτσι που ο blackman να ψάχνει με τις ώρες και να μην το βρίσκει. Και όση ώρα εκείνος ψάχνει, οι αδερφές ρίχνουν κλεφτές ματιές στα μούσκουλα και στο κωλαράκι, μέχρι που αυτός, απογοητευμένος τους λέει ότι δεν έχει το νέο single της Σοφίας Βέμπο κι εκείνες μες στη σκασίλα κουνούν το κεφάλι καταφατικά και συνεχίζουν τον καφέ τους.
Φυσικά το ίδιο κάνουν και με τους άλλους τους αφρικανούς που πουλάνε κάτι κέρατα και κάτι τουμπερλέκια. Τους ζαλίζουν τον έρωτα στο παζάρι μέχρι του σημείου που θα αρπάξει το τόξο που πουλάει ο μπλακμαν και θα τους κάνει τον κώλο να σουρώνουν μακαρόνια μετά. Παραδόξως, οι περισσότερες αδερφές όμως αγοράζουν αυτά τα πράγματα και έχουν κάνει το σπίτι τους Ναό του Μαύρου.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι, επίσης, που ονειρεύονται τον γυμνόστηθο μαύρο να τους κάνει αέρα με μια τεράστια βεντάλια, ενώ εκείνοι σαπίζουν δίπλα στην πισίνα με ένα κοκτέηλ στο χέρι. Αυτή τη φαντασίωση πάλι ποτέ μου δεν μπόρεσα να την καταλάβω. Δηλαδή, τι θα άλλαζε αν δεν ήταν μαύρος αλλά άσπρος, κίτρινος ή κόκκινος; Εκτός και οι μαύροι κάνουν καλύτερο αέρα από τους άλλους και δεν το ξέρω. Βέβαια, πιστεύω ότι η αδερφή νιώθει μέσα της και λίγο Κλεοπάτρα, την οποία έχουμε συνδέσει με το να έχει μαύρους «ανεμιστήρες», οπότε τη φαντασίωση αυτή πρέπει να τη δούμε λίγο ως αρχετυπική εικόνα.

Advertisements

About profusion

a man of respect, a man of honour.

One response »

  1. Ο/Η ο μαύρος το κάνει καλύτερα λέει:

    2 σχετικά ανέκδοτα:

    – ένας πλούσιος άντρας λίγο χοντρός, λίγο πλαδαρός, λίγο μικροτσούτσουνος πηδάει την γυναίκα του ενώ ο μαύρος υπηρέτης του κάνει αέρα με μιά τεράστια βεντάλια.Τελειώνει ο λευκός και ρωτάει την γυναίκα του.»σου άρεσε μωρό μου?» «Τσ» απαντά αυτή. Νέα φιλότιμη προσπάθεια ο λευκός ενώ ο μαύρος υπηρέτης του κάνει αέρα.»ήταν καλύτερο μωρό μου?» «και πάλι τσ». Τρίτη εναγώνια προσπάθεια ο λευκός, που καταλήγει στην ίδια αρνητική απάντηση της συζήγου. Εξαλλος ο λευκός σηκώνεται από το κρεβάτι, αρπάζει την βεντάλια από τα χέρια του μαύρου, αρχίζει να την κουνάει με δύναμη και διατάζει τον μαύρο «πήδα την γυναίκα μου.Ο μαύρος με όλη την δύναμη μπαίνει μέσα της, αυτή βογγάει από ηδονή και τελειώνει μέσα σε παροξυσμό πάθους.Ο λευκός ρωτάει την γυναίκα του «σου άρεσε τώρα?» «ναααααί πάρα πολύ» απαντά αυτή και ο σύζυγος γυρίζει στον μαύρο και με άγριο ύφος του λέει «είδες πώς κάνουν αέρα?!!»

    – είναι δύο συνάδελφοι, ο ένας μαύρος ο άλλος λευκός.Αφού έχουν γνωριστεί καλά, παίρνει ο λευκός το θάρρος και ρωτά τον μαύρο. «πες μου ποιό είναι το μυστικό της ηδονής που δίνετε στις γυναίκες? υπάρχει κάποια ανατομική λεπτομέρεια ή είναι θέμα τεχνικής?» «φυσικά και είναι θέμα τεχνικής» του απαντά ο μαύρος. «τι κάνετε δηλαδή εσείς διαφορετικό από εμάς τους λευκούς κια οι γυναίκες τρελαίνονται μ εσάς?» «εμείς μπαίνουμε και βγαίνουμε με άλλο τρόπο από ότι κάνετε εσείς» «δηλαδή τι διαφορετικό τρόπο έχετε εσείς οι μαύροι?» «εσείς όταν πηδάτε, μπαίνετε γρήγορα μέσα στην γυναίκα και βγαίνεται αργά» «ναι πράγματι έτσι πηδάω κι εγώ την γυνάικα μου» «αυτό είναι το λάθος σας, γιαυτό εμείς τις ικανοποιούμε περισσότερο» » δηλαδή, εσείς οι μαύροι, τι κάνετε διαφορετικό?» «εμείς μπαίνουμε μέσα της αργά αργά και βγαίνουμε με δύναμη γρήγορα, αργά αργά μπαίνουμε και με δύναμη βγαίνουμε, αυτό είναι όλο το μυστικό στην τεχνική.» Εκπληκτος ο λευκός, με την αποκάλυψη, βρίσκει μιά δικαιολογία, φεύγει νωρίτερα από την δουλειά και τρέχει σπίτι του.Εκπληκτη η γυναίκα του τον υποδέχεται, αυτός αρχίζει τα χάδια, αυτή ξαφνιάζεται, της αρέσει και κολακευμένη τον ρωτά «τι έχεις αγάπη μου σήμερα, γιατί γύρισες νωρίς από την δουλειά σου? μ’ επιθυμήσες?» «έλα να κάνουμε σεξ σε θέλω πολύ.» και πέφτουν στο κρεβάτι κι αρχίζει ο σύζυγος να εφαρμόζει την τεχνική του μαύρου, αργά αργά να μπαίνει, γρήγορα με δύναμη να βγαίνει.η γυναίκα του αναστενάζει με περισσότερη ηδονή από άλλες φορές.αυτός μπαίνει αργά και βγαίνει γρήγορα. «τι μου κάνεις άντρα μου σήμερα, σαν αράπης με γαμ@ς»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s