Στο γραφείο πιάσαμε μια κουβέντα που πάντοτε κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Συγκεκριμένα, ποιός αστέρας της σόουμπιζ είναι gay και ποιός όχι. Φυσικά, εγώ σπεύδω να τους εντάξω όλους στην κατηγορία των gay και οι συνέδελφοι με πιστεύουν, διότι εντέχνως έχω καταφέρει να τους περάσω ότι έχω μεγάλες διασυνδέσεις με τους vip γενικότερα. Το ότι με πιστεύουν, όπως και την κάθε χαζομάρα που τους λέω, θα πρέπει να το αποδώσουμε είτε στην ευπιστία τους είτε στις πολύ καλές θεατρικές μου επιδόσεις. Το αποτέλεσμα της συζήτησης αυτής ήταν να καταλήξουμε σε αυτό που ονόμασα Ράτσες των gay.
Η απλή αδερφή. Είναι ένα παιδί όπως όλα τα άλλα, που δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι είναι gay, γιατί όπως λέει και ο λαός, ¨δεν του φαίνεται¨. Μάλιστα, τόσο πολύ δεν του φαίνεται που και ο ίδιος ακόμα δεν το πιστεύει ότι είναι, για αυτό και προτιμάει τον όρο ¨παιδί με αυξημένες ευαισθησίες¨. Κάνει σχέση με κοπέλες κυρίως, οι οποίες αποτυγχάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις γιατί είναι τόσο αυξημένες αυτές οι ευαισθησίες του που συνήθως δεν αντέχονται από το θηλυκό. Ενίοτε μπορεί και να τον τρώει ή σπανιότερα να τον δίνει αλλά αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια της δοκιμής και μόνο, γιατί δεν είναι αδερφή, απλά αρέσκεται στο να πειραματίζεται με τη libido του.
Η κλασική λούγκρα. Είναι η κατηγορία εκείνη από την οποία ξεκινά η συνειδητοποίηση. Από τη ράτσα της λούγκρας και πάνω, τα άτομα αποδέχονται τις σεξουαλικές τους επιλογές και είναι περήφανα για αυτές, άσχετα με το εάν η πλειοψηφία τους εξακολουθεί να κρύβεται. Παρόλα αυτά είναι οι Θεωρητικοί, εκείνοι που έχουν αναγάγει τη λουγκροσύνη (πως λέμε ρωμιοσύνη) σε φιλοσοφική στάση ζωής. Θα σου μιλήσουν για την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα, θα αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους, θα το έχουν ομολογήσει σε γνωστούς και φίλους, ίσως και στην οικογένεια σε πιο προχωρημένες καταστάσεις, θα σε φτύσουν κατάμουτρα που κρύβεσαι. Μη σου πω ότι θα πρέπει και να ντρέπεσαι που είσαι straight δηλαδή.
Η Προϊσταμένη. Αν και η θέση της Προϊσταμένης σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα είναι θέση εξουσίας, ο ίδιος βαθμός στους gay έχει μια διαφορετική κάπως σημασία. Η Προϊσταμένη είναι η αδερφή που έχει διασκευάσει το γνωστό σουξέ σε ¨πειράζει που θέλω μεγάλο πούτσο, πειράζει;;¨Συνήθως ανήκουν στην παθητική πλευρά και ορίζουν το καθαρόαιμο αρσενικό ως τους ιστούς και τα όργανα που βρίσκονται γύρω από το καβλί και εκτείνονται σε άλλοτε άλλη απόσταση από αυτό. Σημείο αναφοράς, δηλαδή, είναι το πέος και βάσει αυτού κινούνται, ζουν και υπάρχουν αλλά ταυτόχρονα είναι και σοφιστικέ από πάνω. Για να το εξηγήσουμε λίγο αυτό, γιατί ακούγεται οξύμωρο. Η Προϊσταμένη ενδιαφέρεται πάνω από όλα για τα εκατοστά σου αλλά δεν το δείχνει. Θα σου πει ότι ψάχνει για σύντροφο, για μια ειλικρινή σχέση, θα σου ζητήσει φωτογραφίες προσώπου τις οποίες θα κοιτάξει αδιάφορα, θα σου διηγηθεί το πόσο την έχουν απογοητεύσει οι άντρες. Όταν θα νομίσει πως σε έχει συγκινήσει, θα στο φέρει από ΄δω, θα στο φέρει από ΄κει και στο τέλος θα στο ξεφουρνίσει. Ότι ενώ δεν είναι και πολύ του σεξ, μαζί σου κάτι έπαθε και θέλει να σου δοθεί, χωρίς φυσικά να αποκλείει και το ενδεχόμενο του να σε κρατήσει για γκόμενο. Μετά το πήδημα, όμως, έξαφνα θα θυμηθεί ότι δεν είσαι ο τύπος της, ότι δεν ταιριάζετε και πως δεν έχετε χημεία.
Η ταραντέλα. Είναι gay, το χαίρεται και το δείχνει. Η γνώση της γύρω από την Αθήνα κινείται μόνο στο Γκάζι, αφού δεν αφήνει πουστρόμπαρο για πουστρόμπαρο που να μην πηγαίνει για να το κουνήσει το αλαβάστρινο κορμί της. Σαν την άδικη κατάρα τριγυρνά μες στον κόσμο και δεν δίνει σημασία, σε ό,τι βλέπει δεν ακούει και δεν μιλάει, μόνο θέλει να χορτάσει αμαρτία, δηλαδή. Την έχουν αποκαλέσει ξέκωλο, τσόλι και άλλα πολλά αλλά δε νοιάζεται γιατί το σεξ, ενώ το έχει στο μυαλό της βέβαια, δεν είναι ο αντικειμενικός της σκοπός. Το μόνο που θέλει πάνω από όλα, είναι να γίνει θεότητα και να τη λατρεύουν οι πιστοί της. Για το σκοπό αυτό, ντύνεται πολύ συγκεκριμένα, ακολουθώντας το νόμο της Φύσης που λέει ότι το θηλυκό (γιατί έτσι νιώθει) πρέπει να είναι πιο πλουμιστό από το αρσενικό. Σαν την αράχνη παίζει με τα θύματά της, πλασάροντάς τους σε ίσες δόσεις την προκλητικότητα και τη συστολή. Είναι παθητικιά και το χαίρεται και καλά κάνει, δηλαδή.
Η καραμπαμπάμ. Αποτελεί εξέλιξη της προηγούμενης κατηγορίας. Μια καραμπαμπάμ δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη λατρεία των οπαδών της, όσο για τη φαλλολατρεία. Παραέγινα κυριλέ, όμως, ας το εξηγήσω λαϊκά. Η Καραμπαμπάμ ξέρει καλά ότι είναι η αρχόντισσα του ροντέο αλλά δεν της αρκεί αυτό, θέλει να το αποδεικνύει κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Ναι θα χορέψει, ναι θα κωλοχτυπηθεί στην πίστα αλλά πάνω από όλα θα ήθελε να ήταν καουμπόισσα και να κάνει ροντέο επάνω σου. Και όχι μόνο το θέλει, το κάνει κιόλας. Θα χρησιμοποιήσει η μαργιόλα όλα τα πιθανά μέσα που έχει στη διάθεσή της για να σε ρίξει. Για πότε θα σου την πέσει, για πότε θα σε πάει στις τουαλέτες, για πότε θα την έχεις πηδήξει, ούτε που θα το καταλάβεις. Αγαπημένες της φράσεις ¨αγάπη μου, κουκλίτσα μου, μωρή, μαρή¨και όλα τα θηλυκά γένη.
Η συλφίδα. Άλλη μια θεότητα στη βάρκα μας. Η Συλφίς είναι μια νύμφη του Θερμαϊκού, σαν τη Σαλονίκη ένα πράμα. Διαφέρει από τις προηγούμενες δύο στο ότι το σεξ ούτε που να το χέσει. Το μόνο που θέλει είναι να περιφέρει την αιθέρια ύπαρξή της από δω κι από κει. See but not touch, σαν τις πινακίδες σε είδη λαϊκής τέχνης. Εδώ οι ευαισθησίες χτυπάνε κόκκινο, αφού η Συλφίς περπατάει και κινείται λες και είναι μια κοπελιά από τα Μπολσόι, λες και αν ακουμπήσει στη γη λίγο περισσότερο θα μελανιάσει και δεν θα μπορεί να φορέσει το ξώπλατο μετά. Για αυτό και δίνει φιλιά στον αέρα μη και σε ακουμπήσει και κολλήσει τίποτα από εκείνα τα κακιασμένα μικρόβια των θνητών.
Η πουρναροπηδήχτρα. Ήτο μια αρχαία νύμφη, μαζί με την Αελλώ, την Ωκυπέτη και την Κελαινώ. Στη σύγχρονη βερσιόν η πουρναροπηδήχτρα είναι η αδερφή εκείνη που λειτουργεί όπως τα Σινούκ: είναι παντός καιρού. Θα την βρεις κυρίως πίσω από τις φυλλωσιές του Ζαππείου αλλά και μέσα σε τουαλέτες και στα κρεβάτια τα ξένα. Μπορεί να είναι θηλυπρεπής ή όχι αλλά αυτό δεν έχει σημασία καμιά. Έτσι κι αλλιώς ανοίγεται σαν ακρογυάλι και δεν παραδέχεται καμία άλλη αξία στη ζωή εκτός από το πήδημα. Με το που τελειώνει το ένα αρχίζει το άλλο με μια ταχύτητα πρωτοφανή για τα ανθρώπινα δεδομένα. Όλα στη ζωή της είναι του κώλου, καθότι με αυτόν λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα.
Η Μοίρα. Όλα της φταίνε, όλα είναι εναντίον της, ο Θεός και η κενωνία την έχουν του πεταματού και την έχουν κάνει σύσκατη, για αυτό και ολημερίς και ολοβραδίς μουρμουράει και γκρινιάζει. Για να σου κάτσει θα σου βγάλει το λάδι γιατί είναι όλο παρατηρήσεις για την έκφυλη ράτσα των gay, στην οποία ανήκει μεν αλλά δεν μπορεί και να κάνει τίποτα για να την αλλάξει. Δεν έχει καμία όρεξη να γίνει η επαναστάτρια ποπολάρα, προτιμά απλώς να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα. Στο σεξ αποτελεί τη χειρότερη επιλογή γιατί είναι ικανή να βγάλει άχρηστο ακόμα και το Γκουσγκούνη. ¨Γιατί το έβαλες έτσι, γιατί κουνιέσαι έτσι κι όχι αλλιώς, γιατί δεν τον έχεις ακριβώς 19 εκατοστά αλλά 18,5 άρα με κορόιδεψες¨. Βέβαια για να φτάσουμε στο επίπεδο του πηδήματος έχουμε περάσει την Ομήρου Οδύσσεια με τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας αφού κανείς και τίποτα δεν της αρέσει. Και το τσιμπούκι ακόμα θα στο πάρει ως αυτοτιμωρία της που εγκλωβίστηκε σε έναν τέτοιο κόσμο και όχι από ευχαρίστηση. ¨Ας σου κάνω και μια πίπα μιας που ήρθες ως εδώ, όχι ότι μου αρέσει αλλά έτσι κι αλλιώς όλοι στα σκατά είμαστε βουτηγμένοι¨. Όπως τη Μαύρη Θάλασσα τη λέμε Εύξεινο Πόντο, έτσι και τη Μοίρα πρέπει να την αποκαλούμε Μόιρα.
Η τελειωμένη. Έχοντας περάσει όλα τα εξελικτικά στάδια και μην έχοντας κολλήσει σε κάποιο από αυτά, κανείς μπορεί να οδηγηθεί στο στάδιο της τελειωμένης, εκείνης δηλαδή που προτίμησε τα οιστρογόνα. Τη λένε επίσης και ένα στάδιο πριν την εγχείρηση, την οποία αργά ή γρήγορα θα κάνει και θα είναι ευτυχισμένη που άφησε πίσω την τα ταμπού και έγινε πονηρό θηλυκό και κατεργάρα γυναίκα…

About profusion

a man of respect, a man of honour.

2 responses »

  1. Ο/Η thea λέει:

    endiaferon koimeno. exo omos thn entuposh pos esena se ekfrazei o rolos ths proistamenhs. e? ego pali talanteuomai anamesa se tarantela kai silufida….. filia gluka

  2. Ο/Η profusion λέει:

    Αγαπητή Θεά, φαντάζομαι πως θα μείνετε με την απορία σχετικά με το σε ποιά κατηγορία μπορεί κανείς να με εντάξει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s