Κοιτάζοντας σήμερα τη λίστα με τα link της φίλης Ίσιδος, διαπίστωσα μια νέα καταχώρηση. Ένα ιστολόγιο με τον παράξενο τίτλο www.kemanakh.blogspot.com
H θεματολογία του είναι καθαρά μεταφυσική, άρα έχει άμεση σχέση και με ένα μέρος από τα δικά μου ενδιαφέροντα. Διαβάζοντας τα μικρά και κατανοητά γραμμένα κείμενά του, κανείς διαπιστώνει την ενασχόληση με πεδία όπως φαντάσματα, παράξενα γεγονότα, στοιχειωμένα σπίτια, αστικούς θρύλους και διάφορα άλλα, ενώ τα μεγαλύτερα κείμενα αποτελούν μελέτες του συγγραφέα τους, ο οποίος μοιάζει να έχει ουσιαστική γνώση κάποιων πραγμάτων και όχι επιφανειακή.
Το layout του ιστολογίου είναι σκοτεινό, σε μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα, στο δεξί μέρος της σελίδας υπάρχει η σφραγίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και από κάτω ένα εισαγωγικό κείμενο που ξακαθαρίζει τη βούληση του δημιουργού του blog και λίγο παρακάτω μια δημοσκόπηση, που πληροφορήθηκα ότι αλλάζει κατά καιρούς και έχει επίσης σχέση με μεταφυσικά ζητήματα.
Οι τελευταίες του δημοσιεύσεις, από όσο είδα, διαπραγματεύονται το ζήτημα των Αγγέλων, όπου και μας παραθέτει σημαντικές πληροφορίες, αρκετές από τις οποίες δνε γνώριζα καν!
Ο Ibn Aratar, έτσι είναι το όνομα που δίνει ο δημιουργός του ιστολογίου, φαίνεται πως κάνει μια καλή δουλειά για ζητήματα που με απασχολούν και το ιστολόγιό μου από εδώ και στο εξής θα είναι φανατικός του αναγνώστης.
Πολύ καλή δουλειά, φίλε/η Ibn Aratar! Επιτέλους και κάτι διαφορετικό και μη κραυγαλέο στη μπλογκόσφαιρα!

Advertisements

About profusion

a man of respect, a man of honour.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s